Zamieszczone przez prezes73
Oczywiście, że jakby łańcuch przeskoczył o kilka ząbków to bym już nie miał czego odpalać i napisałbym pewnie o innym problemie, którego chyba nikt nie chce doświadczyć.
Po prostu dźwięk przy odpalaniu jest podobny jakby luźny łańcuch po trybach przelatywał i nie wiem czy to z nastawnika czy wina napinacza. Jak nastawnik, to może niczym nie grozi i można tak jeździć?
Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro 16 Wrz, 15 09:48 ]
Zamieszczone przez kempes111
Trochę głośniej może pracuje ale jak dla mnie to może być. Mój podczas odpalania wydaje jeszcze dźwięk przeskakującego łańcucha. W którym ASO mają takie dobre ceny bo w Łodzi chcą 3700 zł i faktycznie jest to taniej niż inne serwisy.
Pozdrawiam.
Trochę głośniej może pracuje ale jak dla mnie to może być. Mój podczas odpalania wydaje jeszcze dźwięk przeskakującego łańcucha. W którym ASO mają takie dobre ceny bo w Łodzi chcą 3700 zł i faktycznie jest to taniej niż inne serwisy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Komentarz